Behandlingar


Svensk Klassisk MassageNjut av den världsberömda svenska klassiska massagen – en djupgående massage som löser upp spänningar i hela kroppen och ger en behaglig och skön avslappning. Regelbunden massage motverkar trötthet, smärta i axlar, rygg och nacke. Dessutom bidrar den till att du känner dig lugnare, mjukare och mer rörligMassagen mjukar upp spända muskler och får din blodgenomströmning att öka vilket också ökar din prestationsförmåga. Du får en djupare och lugnare andning vilket motverkar spänningar vid smärttillstånd. Massage har också och har en lugnande effekt på nervsystemet. Efter behandlingen får du bra råd av din terapeut på enkla knep för att må bättre i din vardag.


Kinesiologi Tejpning


Skruva ner volymen för smärta

Har du någon gång haft smärta och testat att gnida på området som ömmar? När du applicerar Kinesiologi tejp på din hud så “störs” smärtsignalerna och du upplever mindre smärta. Många av våra kunder kallar det magiskt och upplever att skadan är åtgärdad. Så är det naturligtvis inte men kinesiologitejp kan ändra hur din kropp tolkar signalerna och vrida ner volymknappen för smärta.


Dekomprimera svullnad och inflammation

Kinesiologi tejp lyfter mikroskopiskt bort huden från muskel och fascia och dekomprimerar därigenom behandlat område och främjar blodflödet samtidigt som bi-produkter från t.ex en inflammation avlägsnas snabbt.


Orka mer och längre

Forskning har visat att kinesiologitejp kan fördröja trötthet i muskler. Detta är viktigt vid rehabilitering, inte bara för de delar av kroppen som har värk utan även för de omgivande områdena eftersom de kompenserar de muskler som inte fungerar optimalt.


Normalisering av muskelspänning

När någon är skadad, trött sjuk eller har en muskelinflammation så hamnar muskelaktiviteterna i obalans. Forskning har t.ex visat att en vrickning av fotled kan leda till förändrar aktivitet i höftmuskelaturen. Kinesiologi tejp hjälper inaktiva muskler att aktiveras och lugnar ner överaktiva muskler. Det hjälper din kropp att koordinera, förbättra dina rörelser samt hjälper dig att läka ordentligt.


Fördelning av kraft och fysisk påfrestning

Till skillnad från konventionell tejpning som är avsedd att förhindra rörelser så tillåter Kinesiologi tejp full rörelse av det tejpade området. Genom sin höga elasticitet och stretchförmåga kan Kinesologi tejp distribuera kraft och påfrestning till andra närliggande områden genom fascia. ligament och ben.

GALLERI

ett axplock ur vårt bildarkivKontakta oss

Adress: Idrottsgatan 32, Limhamn

Tel: 070 887 6731 Tomas

Email: contact@fivestarfitness.se

ÖPPETTIDERMåndag-Fredag: 10.00-19.00

Lördag: 11.00-15.00

Söndag: 11.00-15.00

SOCIALA FORUMCopyright © All Rights Reserved